OTSING
Firmainfo
  Gildemann Dolomite Designs

Telefon: 504 2200, 501 2423
Faks: 489 4664
E-mail: Saada kiri
WWW: www.kamin.ee


Aadress: Jalase, Tamme 78403, Raplamaa
Reg. kood: 10461937
 
  Vandlivärvi dolomiidist kaminad, sambad, postamendid, portaalid, vapi- ja ehituskivid, balustraadid, ristimisvaagnad, purskkaevud, peegliraamid, aknalauad, trepiastmed, urnid, küünlajalad ja palju muud on nõutud tooteartiklid keskajast saadik.
Meil on ilus tehas, hea dolomiidikarjäär, paindlik tehnoloogia, pühendunud disainerid ja kogemustega meistrimehed - lühidalt kõik, et pakkuda inimestele toodet projektist paigalduseni. Täpselt sellist, millist nad soovivad.
Gildemanni kivimurru dolomiit on mitte ainult kaunis, vaid tänu oma ühtlasele koostisele ka ilmastikukindel. Alates tootmise käivitamisest 1993. a. oleme testinud dolomiit-tooteid välitingimustes, ka kinnitavad laborikatsed - toore on kõrgekvaliteediline. Välisdetailidele anname garantii viieks aastaks.
Hilisgooti nimekaim kiviraidur Gert Koningk külastas 1527. aasta suvel kivimurdu, et valida välja kivi oma tuntuima töö, Suure Rannavärava vapitahvli tarbeks. Ja see seisab seal Paksu Margareeta kõrval tänaseni!
Klikkamine tootefoto lingil säästab Teid hetkel jalavaevast, siiski saate meie tehases Jalasel põhjalikumalt tutvuda tootmise, disaini, kivinäidistega. Ka lihtsalt ilusa ja puhta loodusega. Ja tassikese kohviga.
Helistage, mailige, andke teada soovidest; sõidame meeleldi kohale, otsime koos sobivaimaid lahendusi Teie kaminale, balustraadile, sammastele…
Foto Foto Foto Foto Foto
 
Foto Foto Foto Foto Foto
EHITUSTEENUSED, EHITUSMATERJALID
Ahjud, pliidid, kaminad, korstnad
Keraamilised plaadid
Kivist tooted, kivide töötlemine
Muld, liiv, kruus, killustik
Sanitaartehnika
Sisustuselemendid
 
Saada kiri
 
       
  Sinu nimi Sinu e-post  
   
  Teema  
   
  Kirja sisu  
   
 
   
 
Ehitus.ee artiklid
Kõik vanemad uudised leiad arhiivist
Login
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?


Soovitame
Põrand oma ala proffidelt!
ELUS PEAB VÄRVI OLEMA
Kõik õigused kaitstud 2007 – 2024, ehitus.ee  |  Turismiweb.ee  |  Sisustusweb.ee
e-mail: info@ehitus.ee / tel. 6 818 880